Henra Kipper drieasser 4mx2m 3.500kg Black Label Voorradig

Deel advertentie

9853

BTW verrekenbaar

E-mail de aanbieder
Bel de aanbieder

Beschrijving

De afgebeelde nieuwe aanhangwagen is voorradig dus dit stock model kan op afspraak bezichtigd worden. Een product uit voorraad leverbaar van het kwaliteitsmerk Henra.

De prijs is 9.852,75 euro exclusief btw = 11.921,83 euro inclusief btw.
Dit is inclusief een COC attest en de verplichte bandenrecyclage. Wij kunnen deze perfect verkopen in België of exporteren naar Nederland met een Nederlands kenteken. Onze firma is gesitueerd aan de Belgisch – Nederlandse grens.

———————————————–

Henra is sterk in de zwaardere type aanhangwagens voor de professionele gebruiker.

Ze hebben aluminium zijborden en 2 of 4 wielen. Maar technisch kunnen er grote verschillen zijn, die de levensduur, het gebruiksgemak en de veiligheid van de aanhangwagen flink beïnvloeden.

Henra aanhangwagens zijn gebouwd voor een lange levensduur en onderscheiden zich op vele fronten:

1. De plateauwagen met de meeste dwarsliggers onder de laadvloer
2. Bij de kipper dus ook nooit meer als 40 cm vloer overspanning tussen de dwarsliggers
3. Én alle dwarsliggers lopen door tot aan de randligger!
4. Een voorrek is standaard (koker 50x50x5), en geschikt voor hogere auto’s, namelijk 110 cm hoog.
5. De scharnieren van alle borden zijn voorbereid op het demonteren van de borden, zonder blijvende schade kunnen deze onbeperkt en snel worden gede- en monteerd.
6. Door deze zwaardere onderbouwscharnieren zijn de borden geheel vlak en eenvoudig te beletteren.
7. De sluitingen zijn standaard verzonken gemonteerd, veilig, fraai en door de profilering van de zijborden worden deze ook nog eens zeer sterk. Hierdoor blijven er geen afdeknetten, zeilen, spanband enz. achter haken
8. De sluitnokken van de borden zijn gelast aan de zijkant van de rongen, zij dienen dus als aanslag van de zijborden. Doorslaan van de borden naar binnen is onmogelijk.
9. Natuurlijk kunnen ook alle rongpalen en het voorrek eenvoudig worden gedemonteerd.
10. De dissel is de langste in zijn klasse. Waarom? Een langere dissel zorgt voor een veel rustiger weggedrag, een aanmerkelijk hogere veiligheid en maakt het achteruitrijden eenvoudiger.
11. De vloerplaat van een Henra aanhangwagen, natuurlijk uit een 3mm verzinkte staalplaat
12. Sjorgen ( TUV gekeurd tot 950 kg per stuk) in de laadbak aan de voor , zij en achterkant. Meeste merken monteren deze enkel in de zijkanten.
14. Afhankelijk van de lengte zijn meerdere touwhaken onder het chassis natuurlijk ook standaard.
15. Henra gebruikt uitsluitend knott assen en oplooprem. Deze assen staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfortabel weggedrag.
16. Lange as steunen onder de chassis.
17. Radiaal banden, geen diagonaal banden met hogere kans op klapband.
18. Koppelingshoogte aanpasbaar in meerdere maten afhankelijk van het trekkend voertuig, om betere, vlakke rijcondities te creëren en een gewenste kogeldruk.
19. 5 Traps kipcilinder
20. Opbergslede voor het opbergen van de optionele oprijrampen

Kortom meerdere punten waarop de Henra zich positief onderscheid voor intensief inzetbaar.

———————————————–

Afgebeelde aanhanger is een KP354020TR (Kipper 3-zijdig: Tridem, drie asser, 3asser met een H.T.G. van 3500kg in de afmetingen van L401xB202 = 4m op 2m).

Deze aanhangwagen beschikt tevens over de volgende opties:
ü Henra Black Label pakket (zwarte geanodiseerde alu. borden van 30 of 40 cm + zwarte velgen).

Alu borden van 40cm
LED verlichting ( CAN-bus proof met 99,9% compatibiliteit
Extra zwaar neuswiel ( statisch 500kg )
Elektrische bedienbaar
Noodhandpomp
De Voorlaadbok / voorrek / voorbok
3mm verzinkte staalplaat
3 x 1.800kg assen

———————————————–

Ons bedrijf beschikt over een eigen werkplaats, hersteldienst ( voor diverse merken ) met een remmentestbank. Wij zijn tevens erkende verdeler, dealer van de merken Henra, Rova en WallTrailer. Informeer naar onze direct leverbare nieuwe trailers van deze merken. Hierdoor zijn vele, verscheidende modellen direct leverbaar bij ons.

Henra is fabrikant van verlaagde plateauwagens, autotransporters, kippers, machine transporters, bakwagens etc …

———————————————–

Meer informatie over het Henra Black Label:
· HENRA BLACK LABEL

Naast pure functionaliteit wordt uitstraling steeds belangrijker. Ook bij Henra zijn ze hier van mening en daarom heeft Henra vanaf nu ook een ‘Black Label’ uitvoering beschikbaar op alle PL en KP modellen, welke per direct te bestellen is!
Dit houdt in: tegen een klein (meer)prijsje kunt u uw aanhangwagen voorzien van zwarte aluminium borden ( 30 of 40cm hoog) in combinatie met zwarte wielen. De borden worden zwart geanodiseerd en blijven dus zeer glad en geschikt voor belettering.

“Anodiseren is de benaming voor een behandelmethode van aluminium waarbij een elektrochemisch proces gebruikt wordt om een oxidelaag te vormen op het materiaal. Hierdoor vormt de oxidehuid een beschermende laag op het aluminium.
“Waarom zou je aluminium anodiseren? De belangrijkste reden voor het anodiseren is het beschermen van het aluminium. Dankzij het proces wordt de corrosieweerstand verhoogd en blijft het materiaal langer mooi. Door het anodiseren ontstaat een harde, slijtvaste laag, die het onderliggende aluminium goed beschermt. Dat is weer positief voor de duurzaamheid van het aluminium en maakt het een uitermate duurzaam bouwmateriaal. Dit is dan ook een van de redenen waarom binnen de bouwsector vaak gekozen.

———————————————–

Deze advertentie gaat niet over een Anssems – Brian James – Eduard – Hapert – Helpo – Humbaur – Hulco – Ifor Williams – Kerenzo – MAP – Unsinn – Saris – Twin Arc – TwinTrailer – TwInTrailers – Vlemmix etc …

#jouwaanhangwagenmaasland

Henra Kipper drieasser 4mx2m 3.500kg Black Label Voorradig

9853

Exclusief BTW

3

Deel advertentie

€ 9853
Nieuw
geen
Ja
Henra
2022
Europa
3
3500 kg
3500 kg
401 cm
40 cm
202 cm

Aanbieder:
Zakelijk
3680 Maaseik
België

Menu